ویژگی های بالابرهای برقی زنجیری

تیپ تولید Routin
کاربرد در صنایع سنگین پرکار
دارای قابلیت نصب وینچ (بالابر) سیم بکسلی
ظرفیت بارگیری از 3/2 تن تا 100 تن
دهانه از 6 متر تا 32 متر
گروه های کاری مختلف سازه ای : A3 to A8
خیز (def) :
A3 to A5 : def (1/600 ~ 1/800) & A6 to A8 : def(1/1000~1/1200)
سرعت های حرکتی مختلف - دارای شش حرکت برقی
دارای میکروسوئیچ های حرکت طولی و عرضی

سفارشی Optional

کلید فرمان بدون سیم (Remote Control)
سیستم برق رسانی شین و باس بار برای حرکت های طولی
پوشش رنگ آلکیدی، اپوکسی پلی آمین، اپوکسی پلی آمید، پلی اورتان
ظرفیت بارگیری 120 تن تا 320 تن
دهانه از 32 متر تا 50 متر
مجهز به Load Limited

مشخصات بالابر برقی زنجیری                Electrical chain hoist

جرثقیل‌ها ی سقفی (overhead lifting devices) انواع و اشکال و سازوکار‌های عملکردی مختلفی دارند اما تقریباً همگی در داشتن یک عضو و قطعه‌ی عملکردی بسیار مهم، مشترک هستند. بخش بالابر در همه‌ی جرثقیل‌ها وجود دارد. بالابرهای صنعتی به دو گونه تولید و عرضه میگردند گروه زنجیری و گروه سیم بکسلی، محرک های آنها با نیروی دست یا برق و بعضا هیدرولیک که هر کدام دارای ویژگی و کاربری خاص خود می باشند که در این بخش به بالابرهای سیم بکسلی و کاربری آنها می پردازیم. 

به‌طورکلی، بالابر زنجیری (chain hois) در دو نوع وینچ دستی و برقی تولید شده و یک راه عالی برای بلندکردن بارهای سبک‌تر است. در نوع دستی آن، از زنجیر و چرخ‌دنده به‌عنوان مولد و منتقل‌کننده قدرت استفاده می‌شود. در مقابل در نوع برقی این نوع بالابر، شما می‌توانید به‌وسیله وینچ برقی زنجیری، سریع‌تر و ساده‌تر اجسام را جابه‌جا کنید.

استفاده از این بالابر‌ها، جابه‌جایی و انتقال آن‌ها، کار نسبتا آسان و ساده‌ای است؛ بنابراین برای بسیاری از انواع مشاغل یک بالابر همه‌کاره محسوب می‌شوند. یک بالابر عمودی زنجیری، گزینه‌ای عالی برای جایگزینی فرایند بلندکردن دستی در خطوط مونتاژ صنایع مختلف است. این جرثقیل‌ها، توانایی بلندکردن اجسام از 500 کیلو تا 10 تن را دارند. بالابر‌های زنجیری، هزینه‌های نگهداری و تعمیرات کمتری داشته و در محیط‌های مختلف می‌توان از آن‌ها استفاده کرد.

اجزای بالابرهای برقی زنجیری

بالابر برقی زنجیری، یک دستگاه تمام اتوماتیک و هوشمند است که عملیات لیفتینگ یا بالابردن، به وسیله‌ی آن تسهیل می‌شود. این نوع بالابر برای پیشگیری از بروز خطرات احتمالی، با تجهیزات ایمنی تولید شده و تمامی مکانیزم‌های مورد نیاز برای لیفتینگ برای آن تعبیه شده است. اگر بخواهیم ساختمان این دستگاه را به زبان ساده تشریح کنیم، باید بگوییم که بالابر برقی زنجیری، دارای دو جزء مهم است. یکی از اجزا همان زنجیر و دیگری سیستم محرک موتور و گیربکس است. این دو جزء در همکاری پیوسته‌ای با یکدیگر، وظیفه انتقال نیرو به جسم مورد نظر را بر عهده دارند. فرقی نمی‌کند که شما چه کارگاهی دارید؛ در صورتی که ارتفاع سالن کارگاه شما تا 12 متر باشد، بالابر‌ برقی زنجیری می‌تواند نیاز شما را برطرف کند. برای این نوع دستگاه در داخل بلوک آن، گیربکس‌ کنترل سرعت تعبیه شده است. اکثر بالابرهای برقی به صورت دوسرعته در بازار موجود هستند. بالابر برقی زنجیری ساختار ساده‌ای دارد که در عین حال، می‌تواند استحکام مورد نیاز شما را نیز تأمین کند. نکته مثبت دیگری که این دستگاه برای شما به ارمغان می‌آرود، هزینه‌های کم تعمیرات و نگهداری از آن در مقابل جرثقیل‌های سیم بکسلی است. از دیگر مزیت‌های این نوع دستگاه می‌توان به فراوانی تولیدکننده‌های آن در دنیا اشاره کرد. به عبارت دیگر، بیشترین نوع جرثقیلی که در دنیا تولید می‌شود، جرثقیل برقی زنجیری است.

کاربرد بالابرهای زنجیری برقی

بالابر های زنجیری دارای تنوع بسیاری زیادی هستند که هر کدام کاربری خاص برخوردار می باشند ، بالابر های زنجیری به دو نوع تک سرعته و دوسرعته تقسیم می شوند و با نیروی برق سه فاز و یا تک فاز کار می کنند و دارای سرعت های حرکتی مختلفی نیز می باشند ، در کل بالابر زنجیری برقی چهار کاره و یا دو کاره می باشند به معنای بالابر هایی فقط دارای حرکت قلاب در بالا و پایین می باشد دو کاره نامیده می شوند.

ودر حالتی که حرکت بالا و پایین و حرکت عرضی به دو طرف هم نیاز باشد از نوع بالابر چهار کاره و یا چهار حرکته باید استفاده شود ، این نوع بالابر ها قابل استفاده در صنایع مختلف می باشند و از این نوع بالابر ها جهت انواع جرثقیل های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد.

جرثقیلها و بالابر های سیم بکسلی صنعتی برقی جهت کاربری های متفاوت در صنایع سبک و سنگین مطابق استانداردهای مختلف دسته بندی می گردند

  • دائم کار 5M
  • خیلی پرکار4M
  • پرکار 3M
  • متوسط کار 2M
  • کم کار 1AM
  • به ندرت کار 1BM

گروه کاری می بایست به طور صحیح و دقیق متناسب با نوع کار انتخاب شود که استفاده از بالابر در جهت مورد نظر تضمین گردد .لذا جهت انتخابی مطمئن و مقرون به صرفه مشاورین واحد فروش آماده پاسخگویی می باشند

ویژگی های بالابرهای برقی زنجیری

  •  دو سرعت متغیر با بکارگیری اینوتر
  •  تک سرعت و دو سرعت کلیه حرکتها
  • انتخاب ظرفیت بارگیری از 250kg تا6تن
  • عمر طولانی گیربکس ها بواسطه طراحی مناسب
  • عمر طولانی الکتروموتور و ترمز با بکارگیری اینوتر
  • توازن و هم راستا بودن بار در دو طرف قلابها
  • مجهز به سیستم Overload مکانیکی و الکتریکی برای جلوگیری از بارگیری بیش از حد
  • کلید فرمان با برق
  • مناسب جهت خطوط تولید ممتد
  • الزامات استاندارد برای ایمنی عملکرد
  • سوئیچ های محدود کننده ( بالا/پایین )
  • تعداد سوئیچ 180 تا 360 بار در هر ساعت
  • بکارگیری بهترین مواد اولیه در ساخت
  • بکارگیری بهترین قطعات استاندارد اروپایی مانند: زنجیر، قلاب، الکتروموتور و سایر قطعات
  •  

قطعات بالابر برقی زنجیری 

این نوع جرثقیل در برندهای متنوع با کاربری‌های مختلف در بازار موجود است.بالابرهای زنجیری از قطعات اصلی ذیل تشکیل شده اند:

۱-الکتروموتور مجهز به ترمز مغناطیسی با رتور استوانه قفس سنجابی یا ترمز مکانیکی با رتور مخروطی

2-گیربکس کاهنده با چرخ دنده های فولادی

3-زنجیر

4- دانه گیر و راهنمای زنجیر

5- قلاب

6-تابلو برق

7- کیسه زنجیر

8- کلید فرمان

parallax background

برای مشاوره با کارشناسان ما تماس بگیرید


تماس با ما